Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

08 mars 2021, Nyheter

Hur skapar vi nya affärer i pandemin?

Hur skapar vi nya affärer i pandemin?

Är du öppen för att få hjälp av andra för att skapa nya affärer? Eller vill du bidra med lösningar till andras problem? Delta då i våra Co-Creation luncher där vi hanterar utmaningar och identifierar nya affärsmöjligheter tillsammans med andra.

Tisdag 30 mars kl 11:30 – 13:00 är det dags för vår första träff med temat ”hur skapar vi nya affärer i pandemin”. Den situation vi befinner oss i har inneburit stora utmaningar för många, inte minst när försäljning ofta bygger på personliga möten. Studier visar att många kunder tycker att det är okej med digitala möten medan säljarna inte alls trivs i det digitala formatet. Kan vi tillsammans hitta vägar fram för att skapa nya affärer genom att fundera på hur vi bygger relationer i en digital verklighet ?

Att hantera utmaningar och affärsmöjligheter tillsammans med andra, sk öppen innovation, är en av de starkaste trenderna för att möta framtidens utmaningar. Genom våra co-creation luncher får personer från olika branscher chansen att bidra till förändring, förnyelse och innovation genom att dela med sig av erfarenheter och idéer. Du behöver inte ha någon specifik kompetens för att få vara med, vi drivs av tanken att olikheter tillför nytt värde till idéer och det är det centrala.

Vi kommer att diskutera hur vi bygger relationer i en zoomverklighet och hur våra beteenden har ändrats i pandemin. Vi följer en fast process och faciliteras igenom den med förhoppningen om att komma fram till kloka idéer som vi alla kan använda i våra egna verksamheter.

Vi har ett begränsat antal platser och kommer att prioritera deltagare från olika branscher. Anmälan senast 29/3 via: https://invajo.com/l/ywUVvu8Umy

Zoomlänk skickas ut dagen innan eventet.

Har du funderingar?

Kontakta anna.marklund@piteasciencepark.se

Välkommen!

 

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-04-20

Tänk Nytt – och identifiera nya affärsmöjligheter

Seminarieserien som ger dig en verktygslåda för att jobba systematiskt med förändring, förnyelse och innovation.

2022-04-01

Möjligheterna väcktes till liv under upphandlingsseminarium

Så upphandlar du kreativitet och innovation – experterna delar med sig av sina bästa tips!

2022-02-22

Att upphandla kreativitet och innovation

Välkommen till en förmiddag på temat nya affärer och möjligheter med innovation som fokus.

Visa allt aktuellt