Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

15 March 2022, kl. 08:30, Digitalt

Hållbarhet som affärsmöjlighet

Nu erbjuder projektet Intersective Innovation dig som företagare en ny omgång av vår mycket uppskattade seminarieserie ”Hållbarhet som affärsmöjlighet” där du får lära dig mer om Agenda 2030 och hållbarhet. Men framförallt hur du kan skapa nya affärer och möjligheter med hållbarhet som fokus. Ett unikt tillfälle!

Anmälan sker senast 11 mars. Boka via länken till höger

Boka biljett här

Hur kan du som företagare aktivt bidra till att stödja FN´s globala hållbarhetsmål och samtidigt skapa nya affärsmöjligheter?

Nu erbjuder projektet Intersective Innovation dig som företagare ännu en omgång av vår mycket uppskattade seminarieserie ”Hållbarhet som affärsmöjliget” där du får lära dig mer om Agenda 2030 och hållbarhet. Men framförallt hur du kan skapa nya affärer och möjligheter med hållbarhet som fokus. Ett unikt tillfälle!

Hur ser upplägget ut?
Tillsammans med Maria Blechingberg, med lång erfarenhet som konsult inom hållbar utveckling med fokus på strategi affär och hållbart företagande, så tar vi dig och ditt företag genom ett strukturerat upplägg som bygger på en sk. Backcasting metod. Preliminärt så kommer träffarna se ut så här:

Träff 1, 15/3 kl 08:30-11:00
Inspiration & orientering – Nuläge och presentation av företaget. Vilka mål inom Agenda 2030 är viktiga för oss?

Träff 2,  30/3 kl 08:30-11:00
Hållbar vision – Hur skapar vårt företag värde för samhälle, planet, medarbetare och kunder? Inventering och prioritering.

Träff 3, 25/4  kl 13:00-15:30
Kreativ Idégenerering – Hur kan vi skapa bättre affärer med Agenda 2030 målen?

Träff 4, 4/5 kl 08:30-11:00
Värdeerbjudande – Hur skapar vi bättre affärer med idéerna från träff 3?

Träff 5, 24/5 kl 08:30-11:00
Handlingsplan  – Hur skapar vi en bra handlingsplan ur både externt och internt perspektiv?

Coaching
Varje deltagare erbjuds möjlighet till två timmars individuell coachning under seminarieserien.

För vem?
Målgruppen för ”Hållbarhet som affärsmöjlighet” är små- och medelstora företag i Västerbotten och Norrbotten. Vi kommer att jobba i en grupp om max 12 företag, för att deltagarna ska hinna lära känna varandra och dela med sig av sina erfarenheter. Du behöver inte ha någon specifik kompetens för att medverka, men det är viktigt att ha mandat för att fatta beslut om förändring.

Vad har Maria Blechingberg för bakgrund?
20 års erfarenhet av att arbeta affärsdrivande med hållbarhetsfrågor, varav 10 år som konsult med Esam. Esam jobbar först och främst med små och medelstora bolag och Maria har stor insikt i företagares förutsättningar.

Övrig information:
”Hållbarhet som affärsmöjlighet” är kostnadsfritt, men omfattas av statsstödsregler. Blankett för de minimis-stöd måste fyllas i innan seminarieserien drar igång.

Vid stort intresse kommer ett urval att ske. Företag som varit igång minst 2 år och som har minst 5 anställda kommer att prioriteras.

Träffarna hålls på svenska

Anmälan sker senast 11/3 via: https://invajo.com/l/iBGqJiRC6o

Våra finansiärer:

Evenemang av

Intersective Innovation

Datum (första dag)

Datum (sista dag)

Plats

Zoom